Qui som
El nostre equip i xarxa de col·laboradors
està format per tècnics i investigadors acadèmics de diversos àmbits del coneixement, com l'arquitectura, el disseny, l’enginyeria i l’economia. Comptar amb aquests perfils pluridisciplinaris ens permet abordar els reptes de transformació actuals a través d'un pensament holístic i transversal amb una visió global de les problemàtiques sobre les quals treballem.
Equip
Arquitecte especialitzat en habitatge i sostenibilitat, durant els últims 10 anys ha combinat la seva feina a l'administració pública, la investigació acadèmica i l'exercici lliure de la professió.
Daniel Serrano Serrat
- Arquitecte
- Doctorand en Sostenibilitat
- MA en intervenció Sostenible
- Postgrau en Política pública d’Habitatge
Artista digital amb formació original d'interiorista està especialitzat en infoarquitectura, gestió d'obra i comercialització de projectes d'habitatge.
Pau Casanovas
- Gestor d’obra i interiorista
- MA en inforaquitectura i disseny 3D
- MA en relitat virtual
Arquitecta projectista especialitzada amb tecnologia BIM, amb experiència en projectes arquitectònics de diferents tipologies i escales.
Giulia Cavinato
- Arquitecta
Arquitecte tècnic especialitzat en redacció d'amidaments i pressupostos així com amb la posterior direcció d'obres. Responsable de seguretat i salut i control de qualitat.
Dani Magán
- Arquitecte tècnic
Identitat
El nostre nom reflecteix la idea de territori i l'espai perifèric que connecta la ciutat amb la natura, i el desenvolupament d'una arquitectura arrelada al lloc i a la seva identitat.
La paraula “RODAL” té dos significats que defineixen la raó de ser del nostre estudi. Per una banda, es refereix a un tros d’un terreny que es distingeix del circumdant per alguna circumstància i, per altra banda, és un Sabadellenquisme que fa referència als espais de llindar perifèric entre la ciutat i la natura. Aquests dos conceptes apel·len a la voluntat del nostre equip de, per metodologia i resultat, desenvolupar una pràctica allunyada del cànon hegemònic vigent mantenint el vincle amb el territori.
A RODAL creiem i exercim una relació dialèctica entre la teoria i la pràctica, basada en el fet que són dos conceptes complementaris que no es poden entendre l’un sense l’altre. Així doncs, al mateix temps que duem a terme els nostres projectes arquitectònics, desenvolupem un marc teòric que ens serveix per projectar buscant una coherència i evolució conceptual. Aquesta metodologia, que combina la recerca de coneixement amb la seva execució pràctica, és la base per estructurar les dues branques de l’estudi: la consultoria i l’arquitectura.
Així doncs, l’estudi es defineix per la contraposició de conceptes que lluny d’implicar contradicció, aporten complexitat a les nostres propostes i estratègies.
